Expertsessie Webrichtlijnen versie 2 (inclusief 1 uur advies/begeleiding)

Een aantal keer per jaar verzorg ik een Expertsessie Webrichtlijnen versie 2. Dit is een training voor een kleine groep (maximaal 5 deelnemers) waarbij je samen met een expert in Webrichtlijnen versie 2 duikt. Voor de bijeenkomst heb je je al verdiept in de materie door 4 uur voorstudie en het installeren van enkele tools. De training zelf duurt 1 dag en hierbij is veel aandacht voor vragen van de verschillende deelnemers. Na de training heb je vast vervolgvragen over de webrichtlijnen in jouw organisatie of werk. Daarom krijg je 1 uur advies of begeleiding, zodat je ook na de bijeenkomst echt verder kan!

Voorbereiding door deelnemers

Voorafgaand aan de Expertsessie besteed je zo’n 4 uur aan leeswerk. Hierdoor kom je niet blanco naar de training en kunnen we tijdens de training een aantal basics overslaan. Ook kun je hierdoor van te voren aangeven wat je specifieke interesse heeft of wat voor jou de accenten zouden moeten zijn.

Expertsessie

De training zelf is een expertsessie van 1 dag. Dit houdt in dat je met een kleine groep (2 tot maximaal 5 deelnemers) met mij als expert op een praktische wijze verder in Webrichtlijnen versie 2 duikt. In de training kan ik, in overleg, vooraf gestelde vragen en cases verwerken. Groepen bij deze trainingen zijn vaak gemêleerd van samenstelling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een webredacteur, een front-end developer, een projectmanager en een communicatieadvieseur. Doordat er deelnemers zijn van verschillende organisaties en vakgebieden leer je ook van elkaar.

Inclusief 1 uur advies en begeleiding na de training

Na de bijeenkomst ga je aan de slag met de Webrichtlijnen in de praktijk. Vaak is het zo dat je na een training tegen vraagstukken aanloopt waar je niet gelijk uitkomt of waar je nog vragen over hebt. Daarom krijg je bij de training 1 uur advies en begeleiding bij specifieke vragen in jouw werk. Zodat je ook na de training echt verder kan. Of het nou een codevraag is, een vraag over aanbesteding, redactie, CMS of een beleidsvraag. Je kunt in 2 maanden na de training gebruik maken van dit uur advies en begeleiding op maat.

Overzicht gegevens ‘Expertsessie Webrichtlijnen versie 2’

Soort training: Expertsessie Webrichtlijnen versie 2
Doelgroep: communicatie-adviseurs, projectmanagers, front-end developers, product owners, webredacteuren
Voorkennis: Je hebt verstand van websites, al dan niet technisch. Door het voorleeswerk kom je niet ‘blanco’ naar de training.
Trainer: Iacobien Riezebosch
Groepsgrootte: 2 tot 5 deelnemers
Opzet:
  • 4 uur voorstudie
  • Training met expert in kleine groep. Veel aandacht voor eigen cases en vragen cursisten
  • Na de training krijg je 1 uur advies / begeleiding voor vragen die je in je werk hebt (binnen 2 maanden te gebruiken)

De training is van 9:00 tot 16:30.

Datum: Er staat op dit moment geen training gepland. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@iacobien.nl of bel me op 06 2500 3400
Locatie: Cursusruimte in Dieren. Goed te bereiken met eigen vervoer of openbaar vervoer (200 meter van intercitystation Dieren).
Kosten: € 695,00 exclusief btw (inclusief koffie, thee, lunch en 1 uur advies of begeleiding na de training)
Meer informatie: mail info@iacobien.nl of bel 06 2500 3400